9 februari 2011

Kräks på TV4

Som om det inte vore nog med all jävla skräpunderhållning i form av Let's Dance och annan skit som gröper ur de sista grå cellerna ur befolkningens skallar. Läser nämligen idag att ett av deras "underhållningsprogram" fått en ung wannabe-kriminell att ta livet av sig. Snackar nu om det (till och med för TV4) pinsamma lågvattenmärket "svensk maffia". Lyssna bara på namnet.. Visst TV4, jag tror säkert att det var massor av riktiga kriminella som köade för att vara med i ert jävla skämtprogram. Idioter. Det enda som är tydligt är att både kanalen och de som är med i serien är sjukt okunniga om hur den kriminella världen faktiskt fungerar. Att TV4 satsar stort på lyteskomik är väl allmänt känt, men det här är fan bara sorgligt..

Snubben som överdosade ihjäl sig hade med hjälp av fosterföräldrarna försökt stoppa sin medverkan i programmet. Det visade sig nämligen att han var lätt utvecklingsstörd och bodde på stödboende...ja precis, "ledaren" för gänget kunde inte ens ta hand om sig själv.. Men det kan man nästan tro om alla som är med i det där skitprogrammet. Förhoppningsvis så kan de flesta själva se hur löjliga de är och styra upp sina liv på något annat sätt än genom att råna folk vid bankomater som någon form av självhävdelse..

As for alla dessa pissjournalister som försöker göra sig ett namn eller profitera på den här "kriminal-vågen". Svin är vad de är. Oärliga svin. Vad kommer härnäst? En tvåtimmars special av Lasse Wierup om det nya kriminella hotet mot samhället -De som spelar Mafia Wars?