27 januari 2011

Fox = Evil

Barack Obamas state of the union-tal var inget att hurra för. Han talade mest om den idealistiska bilden av det gamla USA med tillväxt, möjligheter, och the american dream, ni vet. Obama menar att landet behöver ändra riktning för att inte fortsätta att sakta åka ner i skiten. Han vill se satsningar på infrastruktur, förnyelsebar energi och allt det där fina som Miljöpartiet brukar prata om. Jag förstår inte varför han bryr sig. Majoriteten i kongressen är konservativa stofiler som inte är intresserade av någon teknik som inte gynnar någon eller några av deras kampanjsponsorer. Men vänta bara tills de kommer på något sätt att kommersialisera luft och solsken. Då kommer det att börja hända grejor. Tills dess kan han ju sysselsätta sig med att försöka skapa jobb på bättre sätt än vad som illustreras här till höger..

Hur som helst. Titeln på det här inlägget är ju Fox = Evil. Tydligen så har man ändrat i Obamas tal och tagit bort applåder och skratt. Originalet -- Fox.

Ingen "riktig" amerikan tycker ju att den där jävla Hussein Obama är rolig eller bra, och om inte folk förstår det så får Fox hjälpa till. Det vansinniga är att Fox nyhetsprogram är populära i USA. Ta till exempel Glenn Beck. Detta legitimerade psykfall har den mest populära politiska showen i hela USA (i sin timeslot). Han har miljoner tittare. Igår (Jan 25) sågs hans program av 3 320 000 människor. Skåda nu följande klipp där han försöker visa att Obama är rasist. Försök sedan förstå dels hur Fox kan kalla sig "neutrala" och varför miljoner amerikaner faktiskt tittar på detta. Becks lögner krossas ju totalt i slutet av detta klipp, men hur många får reda på det?